Kompanija


BerlinerLuft. Technik GmbH

Kao jedan od vodećih proizvođača sustava ventilacije i klimatizacije, u mogućnosti smo nositi se s višestrukim zahtjevima nudeći širok spektar proizvoda.

BerlinerLuft. Tehnika d.o.o.

Tvrtka BERLINERLUFT. TEHNIKA d.o.o. hrvatska je podružnica njemačkog proizvođača ventilacijske i klimatizacijske opreme BERLINERLUFT. TECHNIK GmbH. Temeljna ideja tvrtke je kvalitetno pokrivanje potreba na tržištu ventilacijske i klimatizacijske opreme.

Naša primarna djelatnost je proizvodnja ventilacijskih kanala i elemenata kanalnog razvoda: regulatora protoka, prigušivača buke, priključnih kutija za distributere, protukišnih rešetki, deflektora, završnih i fazonskih elemenata zadovoljavajući pritom najviše EU proizvodne standarde. Pored vlastite proizvodnje zastupnici smo renomiranih europskih proizvođača ventilatora (SOLER&PALAU Ventilation Group), klima komora (EUROCLIMA) i elemenata za distribuciju i regulaciju zraka (MADEL, MANDIK).

Zajedno sa svojim poslovnim partnerima i kupcima gradimo kontinuirani i transparentni partnerski odnos pružajući kvalitetnu uslugu i tehničku podršku u svim fazama izrade i realizacije projekata.